Obbink Installatietechniek

OVER ONS

Bij Obbink Installatietechniek staat de kwaliteit voorop. Voor duurzame en energiezuinige oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit en vakmanschap zijn de sleutelwoorden bij Obbink Installatietechniek, te IJzerlo aan de Hagtweg 13. Wij verrichten alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van gas, water, dakgoten, elektra, sanitair, de centrale verwarming en dakbedekking. We verzorgen installatie en het onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opvatting is dat het geleverde werk van uitstekende kwaliteit moet zijn. Ook het niet zichtbare gedeelte. Zo hopen we op een goede en langdurige relatie met onze klanten.

Het bedrijf is al meerdere generaties gevestigd in IJzerlo en het groen-witte logo van Obbink wordt tegenwoordig overal herkend. In 1922 is er gestart met een rijwielhandel. In 1964 nam Hans Obbink Sr. de zaak over en specialiseerde zich in de installatietechniek. In 2004 nam Hans Obbink jr. de zaak over en breidde het bedrijf zich uit tot een veelzijdig installatiebedrijf.

Ons gezellige en vakkundige team bestaat uit ervaren allround monteurs met ieder zijn eigen specialisme. Daarnaast werken er gedreven monteurs die we opleiden en waaraan we onze kennis overdragen. Op het kantoor zorgen onze vriendelijke en klantgerichte medewerkers voor advies, ondersteuning en de administratieve afhandeling. Met zijn allen staan we voor u klaar!

Het grootste deel van de klanten van Obbink Installatietechniek bevinden zich in Aalten, Dinxperlo en de omliggende gemeenten. De kwaliteit die Obbink Installatietechniek levert en alle kennis die het bedrijf in huis heeft, spreekt zich rond. En dat is waar een bedrijf het van moet hebben; mond-tot-mond reclame in positieve zin. Het allerbelangrijkste bij dit bedrijf is dat er altijd vakwerk wordt afgeleverd. Die kwaliteit wordt onder meer gewaarborgd door het feit dat Obbink Installatietechniek is aangesloten bij de Uneto Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven. Maar ook snelheid is van belang. In geval van een storing lossen we dit snel en vakkundig op.

“Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Obbink Installatietechniek is te zien aan het werk dat ze afleveren: Vakmanschap tot in de puntjes verzorgd!”

team