OBBINK INSTALLATITECHNIEK

CV KETELS

Obbink installatietechniek is onder andere gespecialiseerd in de hierna volgende installatiewerkzaamheden:

  • Vervanging van alle merken en typen (combi)ketels, boilers, geisers en dergelijke.
  • Aanleg complete centrale verwarmingsinstallaties in bestaande woningen.
  • Aanpassingen van bestaande centrale verwarmingsinstallaties.
  • Aanleg van vloerverwarmingsinstallaties, convectorputten, designradiatoren ed.

Uw CV Ketel

De keuze voor een cv-ketel is geen eenvoudige. Er spelen verschillende zaken mee. Maar veruit de belangrijkste is, dat de ketel een optimaal comfort biedt.

U heeft dan diverse mogelijkheden. De meest bekende is de combiketel die het huis verwarmt en tevens voor warm water zorgt. Maar ook een ketel in combinatie met een boiler of zonneboiler is een mogelijkheid.

Voor cv- en combiketels worden Hoog Rendement (HR)-ketels tegenwoordig het meest geadviseerd. Een HR-ketel gebruikt de warmte van de verbrandingsgassen, die bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. Een HR-ketel is daardoor milieuvriendelijker en energiebesparend. Als erkende Nefit dealer kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken.

Onderhoud

Ook heeft u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen ieder jaar uw ketel controleren, reinigen en afstellen. Zo controleren wij de branderdruk, de waterdruk, de gasdruk, de ketelbeveiligingen en de circulatiepomp etc. Zo nodig stellen we de branderdruk bij, vullen we water bij en ontluchten we uw verwarming. We reinigen de warmtewisselaar, de brander(s) en de luchtaanzuigfilters.

Wij houden voor u in de gaten wanneer het weer tijd wordt voor het jaarlijkse bezoek. Wij benaderen u dan telefonisch voor het maken van een afspraak.