Direct contact? Bel: 0543-466219

Airco

 

Ook op het gebied van airco's kunnen wij een passende oplossing aanbieden. Met behulp van een wand- of plafondunit is in iedere denkbare ruimte een aangenaam klimaat te scheppen.

Wand airco units bieden een financieel aantrekkelijke oplossing voor toepassing in kantoren, privé vertrekken, praktijkruimten, porto cabins en serverruimtes. De wand units worden veelal toegepast in ruimtes waar men snel en zonder veel ingrepen een goed klimaat wenst. Ze worden hoog aan de wand gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen. Tevens worden ze toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is.

Door de horizontale- en verticale uitblaaslamellen is, ongeacht de plaats in de ruimte, een goede luchtverdeling gewaarborgd. Indien men meerdere vertrekken in een pand wilt klimatiseren, is een budgetvriendelijke multi-split toepassing het overwegen waard. Met dit systeem is het mogelijk om meerdere binnenunits aan te sluiten op slechts een enkele buitenunit. De binnenunits kunnen onafhankelijk van elkaar bediend worden. Het neusje van de zalm op het gebied van multi-split systemen zijn de inverter gestuurde units. Met de unieke 'zelfdenkende' infrarood afstandsbediening regelt u heel eenvoudig de gewenste temperatuur.

Wilt u meer informatie of een offerte? Vul dan ons contactformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Airco

Vragen of problemen?

Wij van Obbink Installatie techniek staan heel graag voor u klaar. Dus heeft u vragen of een (electrotechnisch) probleem?