Direct contact? Bel: 0543-466219

Bedrijfsprofiel

Bij Obbink Installatietechniek staat de kwaliteit voorop

Kwaliteit en vakmanschap zijn de sleutelwoorden bij Obbink Installatietechniek, te IJzerlo aan de Hagtweg 13. Het bedrijf verricht alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van gas, water, dakgoten, elektra, sanitair, de centrale verwarming en dakbedekking. Zij verzorgen installatie en het onderhoud voor zowel particulieren als enkele grote bedrijven. Het bedrijf heeft de opvatting dat het geleverde werk van uitstekende kwaliteit moet zijn. Ook het niet zichtbare gedeelte. Een goede relatie opbouwen met de klanten is beter dan gehaast werken, wat ten koste gaat van de kwaliteit.

Het bedrijf is al sinds 1927 gevestigd te IJzerlo en het groen-witte logo van Obbink wordt tegenwoordig overal herkend. De vader van Hans Obbink begon aan de Hagtweg met een rijwielhandel. In 1964 nam Hans Obbink de zaak over en specialiseerde zich in de installatietechniek, en in 2004 is Hans Obbink jr. vennoot geworden zodat het bedrijf naar het eeuwfeest toe kan gaan werken. Obbink Installatietechniek zorgt voor de installatie, onderhoud en renovatie op alle bovengenoemde gebieden. Een groot voordeel is dat het bedrijf erg flexibel kan werken. Doordat er veel kennis is op de verschillende gebieden, kan Obbink Installatietechniek alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Ook digitalisering is tegenwoordig al de meest normale zaak in de installatietechniek; zo kunnen de moderne cv-ketels door middel van de laptop worden uitgelezen zodat een eventueel probleem snel op te lossen is. Dit kan zelfs al vanaf het kantoor! Ook het tekenwerk is geen zaak meer van uren achter de tekentafel staan: via het "Stabicad" tekenprogramma is een installatietekening snel gemaakt.

Het grote deel van de klanten van Obbink Installatietechniek bevinden zich met name in Aalten, Dinxperlo en de omliggende gemeenten. De kwaliteit die Obbink Installatietechniek levert en alle kennis die het bedrijf in huis heeft, spreekt zich rond. En dat is waar een bedrijf het van moet hebben; mond-tot-mond reclame in positieve zin. Het allerbelangrijkste bij dit bedrijf is dat er altijd vakwerk wordt afgeleverd. Die kwaliteit wordt onder meer gewaarborgd door het feit dat Obbink Installatietechniek is aangesloten bij de Uneto Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven. Maar ook snelheid is van van belang. In geval van een storing wordt getracht dit snel en vakkundig op te lossen.

Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Obbink Installatietechniek is te zien aan het werk dat ze afleveren: Vakmanschap tot in de puntjes verzorgd!

Obbink_logo

Vragen of problemen?

Wij van Obbink Installatie techniek staan heel graag voor u klaar. Dus heeft u vragen of een (electrotechnisch) probleem?